İçecek Endüstrisi için Hydroxyl Radical (OH) & Ozon (O₃) Su
Cafelerde,restoranlarda içeceklerde daha fazla çeşitlilik talep edildikçe, içecek ve buz hijyeninin, tüketici standartlarını karşılaması gerekmektedir. Modern işletim prosedürleri (HACCP), içecek ve buz güvenliğinin mikrobiyolojik kontrolünü iyileştirmeye yardımcı olmak için istikrarlı, güvenli aynı zamanda hızlı profesyonel dezenfeksiyon ekipmanı gerektirmektedir.
Hydroxyl Radical (OH) & Ozon (O 3 ) kullanımı artık alkolsüz içeceklerden, meyve sularına, bira ve şaraptan birçok şeyi şişeleyen üretim tesislerinde kullanımı içecek endüstrisinin çoğunda başlamıştır. BioSure Professional’ın OH & O₃ dezenfeksiyon ekipmanı serisinin içecek filtrasyonu, buz makineleri ve fıçı bira hatları dahil olmak üzere su hatları için güvenli, bakteri içermeyen su sistemleri ve sanitize edici su ekipmanları sağlayarak müşterilerin güvenliğini garantilemiş olur. İşletme sahiplerinin doğrudan ve dolaylı maliyetlerden tasarruf etmesine de yardımcı olur. BioSure Professional ayrıca, müşteri memnuniyeti oluştururken, tadı etkilemeden bakım ve temizlik arasındaki süreyi uzatan doğal bir dezenfektan sağlar.
Buz ve İçecek Uygulamaları İçin Önerilen Sanitasyon Çözümleri
CIS 1800
CIS1800
Temiz Buz Sistemi (EOS7210-I)
ISS
ISS
Buz Sanitasyon Sistemi (EOS7172)
IDS
IDS
Buz Dezenfeksiyon Sistemi (EOS7170))
PFDS
PFDS
Ticari Su Hattı Uygulamaları (EOS7177-B)
WDS1200
Çok Amaçlı OH Hydroxyl Radical & O₃ Batarya Entegrasyonu (EOS7211-B)